Top Tag

Farah woonde boven de garage van haar vader. Het ging niet goed met de zaak. Daarom verhuurde de als een tiran te boek staande vent zijn ruimte voor doe-het-zelf-klussers. Zo af en toe maakte Farah de zaak schoon. Er werd door de klussers wat afgesjanst met de mooie Farah. Logisch, want autoritair als haar vader was, kon hij geen Nederlandse vrouw kr ijgen. Hij liet daarom een Filipijnse overkomen en trouwde met haar. (Dom als dergelijke autoritaire boeren zijn, had hij niet door dat ondergeschikte vrouwen hun macht, hun rol op een andere manier kregen. Maar goed, laat de dommen de dommen.) Zijn vrouw werd meteen die eerste nacht zwanger van Farah. Zij groeide uit tot een halfbloed meisje van een fabelachtige schoonheid. Ingetogen en bereidwillig bovendien, zoals haar moeder, ogenschijnlijk…

Nee, wie zou niet op Farah vallen. Haar schitterende goudbruine verschijning, haar prachtig onderhouden gebit, haar donkere ogen en haar dan Nederlandse dan Aziatische gelaatsuitdrukking gaven haar iets mystieks. Maar ook haar lijf, ooh haar lijfje… De schoonmaakkleren konden niet verbergen dat zij weliswaar kleine maar goed gevormde borstjes had. En haar strakke kontje boorde fantasieën aan onder iedere mannelijke en lesbische hersenpan die er niet om logen. U begrijpt wellicht al dat ik Farah persoonlijk kende. Ze woonde bij mij in de straat.

Op een dag besloot ik een stuk te gaan wandelen. Het was vroeg, dan werd ik tenminste niet lastig gevallen in het park. De winterochtend zinderde, het was mooi weer. Ik voelde mij goed. Er liep een meisje een tiental meter voor mij uit. Ik keek er naar. Zij stak haar kontje uitdagend naar achteren; ik rilde want ik kon de bilnaad zien zitten. Zij daagde mij uit, pas toen zag ik dat het Farah was. Ik bleef achter haar, onzeker en faalangstig. Welke bisexuele vrouw durft er nu wel onmiskenbaar op dergelijk gedrag van een late teenager in te gaan? Maar ook wilde ik haar niet laten schrikken. Half omgedraaid en met het merendeel van haar prachtige lange zwarte haren voor haar ogen, loerde ze naar mij. Mijn hart sloeg over. Moest ze niet naar haar opleiding? Mijn pas stokte. Ik voelde het: er ging wat gebeuren, tussen haar en mij…

You may also like