Top Tag

Eigenlijk klikte alles vanaf het begin. We hebben afgesproken dat ik haar bij het station zou ophalen. We hadden elkaar al vaker gezien en verteld. Even later zaten we in de woonkamer samen wat te drinken. Ze zag er altijd geil uit. Ze had een lekker gezicht met sprekende licht blauwe ogen met een lekker lijf met cup DD en een kaal kutje en klein str ak kontje en benen waar geen eind aan leek te komen.

30 minuten gaan er voorbij voordat we naar boven lopen. Op de slaapkamer laat ik haar in laarzen met hoge naald hakken, leren string en een leren bh staan met haar handen op haar rug. Ik ga op me bed zitten en me blik begint bij haar laarzen en loopt via haar benen door tot ik me blik op haar string heb. Ik staar naar haar string en me ogen glijden verder omhoog tot ik bij haar tieten ben. Dan sta ik op en loop naar haar toe met pols en enkel boeien , balgag en een halsband waar die ketting er nog aan zit. Ik haal de ketting van de halsband los en doe haar de halsband om en druk het slot dicht. De ketting tussen de pols en enkel boeien haal ik er ook van af en doe haar dan alleen de boeien om haar pols en enkels. Dan ga ik achter haar staan en druk de balgag in haar mond en trek het riempje strak achter haar hoofd vast zodat ze binnen 1 minuut over haar eigen tieten begint te kwijlen. Ik kan het niet laten en ik knijp in haar billen en loop dan terug naar bed. Ik ga terug op het bed zitten en kijk haar diep in haar ogen aan.

Ze wilt me ogen ontwijken maar ik blijf ze steeds volgen en strak aankijken. Ik bedenk me eens wat ik met haar zal gaan doen. Ik kan haar vast zetten en haar anaal neuken of ik kan haar als een hond laten kruipen. Er komen zoveel ideeën in mijn hoofd dat ik er spontaan nat van word en dat door alleen nog maar fantasieën. Ik pak de ketting van de halsband en klik die aan de halsband vast en zonder wat tegen haar te zeggen trek ik de ketting omlaag zodat ze op haar knieën moet gaan. Ik zet mijn voet tussen haar schouderbladen en druk haar met me voet naar de grond zodat ze op handen en knieën komt te zitten. Haar kwijl komt nu op de grond terecht en ik pak haar bij haar haren vast en trek haar hoofd tegen de grond door haar eigen kwijl heen. Ik laat haar hoofd los en ik trek haar naar het bureau.

You may also like