Top Tag

Hij knielde voor haar, wetende dat Zij teleurgesteld was, teleurgesteld in wat hij gedaan had en zijn service. Hij wist dat hij lui was geworden in zijn taken en opdrachten en hij wist dat hij hier voor zou moeten boeten… zeer zwaar boeten. Zij stond boven hem met een gedecideerde blik in Haar ogen en Zij dacht bij haarzelf :”hoe zal Ik hem straffen? ?”

De gedachte aan pijn en straf maakte dat Haar bloed sneller door Haar aderen ging stromen en Ze kon geen betere reden bedenken dan dat. “Wat zal ik doen met je voor je onstuimige acties, mijn kleine puppy??” Maar voordat hij maar een woord kon uitbrengen zei Ze..”En geef me geen antwoord als: alles wat U wilt Mevrouw, dat is veel te makkelijk.” PUPPY zat in de puree en het wist het nu zeker. Hij moest goed over zijn antwoord nadenken en hij wist dat hij weinig tijd had. Hij moest snel zijn. “Dit hondje zal niet eens nadenken om U te beledigen met algemene antwoorden Mevrouw,” “maar deze slaaf weet dat hij gecorrigeerd zal worden voor zijn daden.. en als U denkt dat U dat op een harde manier moet doen, Mevrouw… dan zal ik dat aanvaarden met eer en waardigheid.” DAT is een goed antwoord dacht Zij, maar Ze zei dat niet hardop om hem niet het idee te geven dat hij goed bezig was. “Ik zal uitmaken HOE ik je straf, klein nietig slaafje van Me. Begrijp je dat?!” Hij zei niets, knikte alleen voorzichtig en bleef zitten op de manier die zij hem eerder had bevolen.

“Kom naast Me zitten, kleintje,” Ze zei het zachtjes alsof Ze hem uitnodigde naar Haar te komen uit een daad van liefde. “Je bent niet alleen stout, maar je hebt je ook niet eens geschoren.” Het enige wat hij op dat moment kon denken was. OH NEE!! “En?” zei Ze met een lage stem, “Daarvoor zal ik je ook moeten straffen, Ik zal je je tien keer straffen met een houten plak… tien keer voor je brutaliteit. Ze grijnste terwijl Ze dit zei. “Met de rubberen plak zal ik je weer laten zien wat je plek is… en met Mijn platte hand krijg je tien petsen voor je gemis aan hygiene.” Hij knipperden niet eens met zijn ogen terwijl ze sprak want hij wist dat Zij de straf zou verdubbelen als hij zou reageren en hij wist dat hij het de komende tijd al moeilijk genoeg zou hebben.”Ga naar naar het speciale bankje en dan zal ik je de eerste tien geven voor de taken die je onvoldoende uitgevoerd hebt. En je gaat ELKE pets tellen, van het begin tot het einde… begrepen??” Hij knikte om te laten zien dat hij het begreep.

You may also like